Online geld lenen bij ING

geld lenen kost geld

De ING bank is een grote speler op de Nederlandse financiële markt. Online geld lenen bij ING staat gelijk aan een lening bij een bank die u kunt vertrouwen. Daarbij heeft de ING een groot aantal kantoren, waar u terecht kunt met vragen.

Wie is de ING bank?

De ING bank heeft 285 kantoren in Nederland. Hier kunt u terecht met vragen over uw geld lening. Alle financiële zaken kunt u op de website van de ING regelen.
online geld lenen bij ing

saldodipje banner

Online geld lenen bij ING: Welke leningen?

De ING bank biedt 5 verschillende leningen aan:

 • Persoonlijke Lening

  . Met de persoonlijke lening van de ING kunt u boetevrij extra aflossen, met een vast termijnbedrag. Uw persoonlijke lening is aan het eind van de looptijd afbetaald.

 • Autolening

  . Voorheen had ING een speciale groene autolening maar deze is vervangen door een persoonlijke lening met een aantrekkelijke rentepercentage vanaf 6,9%.

 • Rood staan

  . Af en toe wilt u de mogelijkheid hebben om korte tijd rood te staan op uw rekening. Dat kan bij ING met de kwartaallimiet, de studentenbetaallimiet of de continu limiet tot €25.000

 • Doorlopend Krediet

  . Het doorlopend krediet bij de ING wordt gekenmerkt door boetevrij extra aflossen, alleen rente betalen over opgenomen bedrag en het flexibele karakter van een doorlopend krediet.

 • Voordeelkrediet

  . Dit krediet is speciaal voor huiseigenaren en heeft de flexibiliteit van een doorlopend krediet maar u betaalt een lagere rente vanwege de borgstelling van uw huis.

Online geld lenen bij ING kan voordelig zijn. Zeker als ING ook uw huisbank is. Kijk voor meer informatie over online geld lenen bij deze bank op hun website.

error: Content is protected !!