Snel geld lenen met een minilening van Saldodipje

geld lenen kost geld

Tegenwoordig kunt u snel geld lenen met een minilening. Een minilening is een geldlening met een klein leenbedrag. Een van de aanbieders van een minilening met een korte looptijd is Saldodipje. Handig voor als u snel geld nodig heeft en even krap bij kas zit.

saldodipje banner

Snel geld lenen met een minilening

Een minilening heeft een korte looptijd en een laag leenbedrag. Bij Saldodipje kunt u vanaf €100 tot €800 lenen met een looptijd van 45 dagen. U moet dus na 45 dagen uw lening afbetalen. Handig voor kleine onvoorziene uitgaven en als u snel geld nodig heeft. Het geld wordt de volgende dag al op uw rekening gestort, rekening houdend met het weekend.
De kosten die u betaalt vallen enorm mee omdat de leenbedragen laag zijn en de looptijd kort.
Voordat u het leenbedrag gestort krijgt op uw rekening zijn er wel een aantal stappen die u moet doorlopen voordat uw lening aanvraag wordt goedgekeurd.
minilening aanvragen saldodipje

Hoe werkt een Saldodipje mini lening aanvraag?

Voordat u een lening aanvraag bij Saldodipje kunt indienen, heeft u een paar dingen nodig. En het is handig om deze bij de hand te hebben, zoals een digitale kopie van uw paspoort, rijbewijs of ID kaart; uw rekeningnummer en een garantstelling. Wat dat is leest u verderop.

saldodipje 728 banner

Eerst kiest u het leenbedrag van uw minilening en de looptijd. Vervolgens vult u uw gegevens in en moet u uw bankrekening verifiëren. Dat kan eenvoudig via ideal en er wordt dan een bedrag van €0,01 van uw bankrekening afgeschreven.
Als dit de eerste keer is dat u een mini lening aanvraagt kunt u bij Saldodipje maximaal €400,- lenen.
Nu moet u een kopie van uw ID uploaden en een garantstelling kiezen.

Een minilening aanvragen bij Saldodipje kan niet zonder garantiestelling. Dit zorgt ervoor dat de kredietverstrekker geen risico loopt. Er moet dus iemand garant staan voor uw minilening. Dit kan een vriend of familielid zijn, maar dit kan ook een Global Guarantee zijn.

Een Globlal Guarantee is niets anders dan een bedrijf wat tegen een kleine vergoeding een garantstelling afgeeft. Het is eigenlijk een soort verzekeraar die van verschillende mensen die een minilening aanvragen een premie ontvangt. U hoeft dus geen vrienden lastig te vallen. Wel zo makkelijk.

saldodipje banner

Een mini lening afbetalen bij Saldodipje gaat heel eenvoudig. Na uw aanvraag ontvangt u een factuur van het leenbedrag inclusief de rente. Uw mini lening afbetalen kunt u dan op de uiterste betaaldatum doen met de meegestuurde ideal betaallink.

Geld lenen zonder BKR toetsing

Saldodipje is een van de weinige aanbieders waar u een klein bedrag kunt lenen zonder BKR toetsing. Zij hebben hun eigen systeem ontwikkeld en ze vinden dat iedereen een tweede kans verdiend. Hoe dit precies werkt kunt u hier lezen.

error: Content is protected !!