2000 euro lenen zonder BKR toetsing

geld lenen kost geld

2000 euro lenen zonder BKR toetsing en ook nog eens snel geregeld? Bijvoorbeeld voor het kopen van een auto of om rekeningen en schulden te betalen? Er zijn meerdere mogelijkheden om in korte tijd 2000 euro te lenen. Natuurlijk moet je goed naar je eigen situatie kijken en overwegen welke risico’s je kan nemen. Lees hier welke mogelijkheden er zijn voor het afsluiten van een klein krediet zonder BKR toetsing met of zonder rente.
2000 euro lenen zonder bkr toetsing

2000 euro lenen zonder BKR toetsing met een minilening

Wil je snel geld op je rekening gestort hebben, dan heb je de mogelijkheid om een minilening af te sluiten via aanbieders zoals Saldodipje.
Ferratum is een aanbieder van kleine kredieten die je vaak in 24 uur op je rekening gestort kunt krijgen. terug betalen van deze minilening is vaak binnen 60 dagen. het is een ideale lening als je even krap zit. Je kan hier alleen geen 2000 euro lenen zonder BKR toetsing. Het maximale wat je kan lenen bedraagt 1500 euro.

Bijzonder handig dus wanneer je wasmachine ineens kapot gaat of wanneer je wacht op je salaris omdat je loon te laat komt. het is ook een handig krediet omdat je wacht op facturen die nog betaald moeten worden door klanten wanneer je zzp’er bent. Het bedrag dient afgelost te worden binnen 30 tot 62 dagen.

2000 euro lenen met particulier geld

2000 euro lenen zonder BKR toetsing kan ook door particulier geld te lenen. Dit is vooral een goede optie wanneer je bijvoorbeeld als starter of zzp’er geld wilt lenen om te investeren in je bedrijf. Er zijn twee mogelijkheden; je kan geld lenen van bijvoorbeeld een familielid of goede vriend of kiezen voor een vorm van crowdfunding. Voor wie nog niet bekend is met crowdfunding; het is een alternatieve manier om een project te financieren zonder tussenkomst van een bank en met publiek geld.

saldodipje banner

Klein bedrag lenen bij familie

Vaak de meest betrouwbare manier om een klein bedrag zoals 2000 euro te lenen, is lenen bij familie. Handig voor het betalen van achterstallige rekeningen. Je wilt namelijk niet in de schulden of problemen komen. Ook wanneer je geld leent bij familie of goede vrienden is het belangrijk om goede afspraken te maken over terugbetalen, eventuele rente en de periode van terugbetalen.

Waar nodig zet deze afspraken goed op papier. Ook wanneer je een startende ondernemer of zzp’er bent kan het een goed idee zijn om een klein krediet te krijgen door het te lenen bij familie. Vaak zijn familieleden bereid om geld te verstrekken aan een start-up wanneer het bedrijf en de persoon waaraan het geld geleend wordt, hun aan het hart gaat.

Klein bedrag lenen via crowdfunding

Het lenen van geld via crowdfunding is een andere manier van geld lenen met particulier geld. Crowdfunding wordt gebruikt als een manier om een krediet te verkrijgen via een crowdfundings platform voor een zakelijk project. Het gaat vaak om start-ups die dit krediet gebruiken om hun bedrijf van de grond te krijgen.

Er zijn veel voordelen aan crowdfunding, maar ook risico’s. Wanneer je een bedrag van 2000 euro zonder BKR toetsing wilt lenen via crowdfunding, dien je je daarom goed te verdiepen in de mogelijkheden. De rente van een crowdfunding financiering kan oplopen van 3 tot 12% per jaar.

saldodipje banner

2000 euro lenen zonder BKR toetsing: de risico’s beperken

2000 euro lenen zonder BKR toetsing is niet altijd zonder risico. Verdiep je daarom goed in de mogelijkheden en aanbieders. Er zijn aanbieders voor het verstrekken van krediet die niet betrouwbaar zijn. Er wordt bijvoorbeeld ook vaak krediet aangeboden via websites zoals marktplaats.

Wij willen je adviseren om hier mee uit te kijken. Of eigenlijk: om dit niet te doen. Aanbieders van kleine kredieten op marktplaats zijn vaak moeilijk traceerbaar. Er zijn genoeg gevallen waarbij het lenen van 2000 euro via marktplaats niet goed is gegaan. Daarnaast zijn er vaak onduidelijkheden over aflossing en woekerrentes. De kleine lettertjes dus. Ga er dus geen energie in steken en kies voor een betrouwbare geldverstrekker.
geld lenen kost geld

error: Content is protected !!