Beste kredietverstrekker om een klein bedrag te lenen

geld lenen kost geld

Je hebt het liefst al jouw financiën goed voor elkaar en leent liever niet te veel geld bij de bank. Toch kan het soms voorkomen dat je op korte termijn een klein bedrag nodig bent. Bijvoorbeeld wanneer er een baby op komst is of omdat de koelkast het heeft begeven. Er zijn diverse manieren om snel een klein bedrag te lenen. Zowel bij de bank als bij andere aanbieders van klein krediet. Het kan zijn dat het gaat om een bedrag van een paar honderd euro tot een paar duizend euro wat je wilt lenen. Wat is dan de beste kredietverstrekker om een klein bedrag te lenen?
beste kredietverstrekker om klein bedrag te lenen

Klein bedrag lenen bij de bank

Heb jij jouw financiën goed op orde, dan is de eenvoudigste manier om snel aan geld te komen om dit te lenen bij je eigen bank door:

  • Een doorlopend krediet aan te vragen; dit kan vanaf 2500,- euro en het is niet noodzakelijk dat je het hele bedrag opneemt;
  • Rood te staan; wanneer je nog niet de mogelijkheid hebt om rood te staan, kun je dit alsnog aanvragen bij de bank;
  • Het aanvragen van een creditcard. Heb je nog geen creditcard, dan kan het aanvragen van een creditcard een manier zijn om een klein bedrag te lenen en jaarlijks of maandelijks af te betalen met rente.
saldodipje banner

Klein bedrag lenen met een spoedlening

Een spoedlening is een andere benaming voor een flitskrediet of een minilening. Een flitskrediet of minilening kan je aanvragen bij een bank of kredietverstrekker die hierin is gespecialiseerd. De rente en de kosten van een minilening zijn vaak hoger dan normaal, maar omdat de looptijd kort is vallen de echte kosten eigenlijk wel weer mee. Immers het is een klein bedrag wat je gaat lenen en dan zijn de kosten vaak maar 20 of 30 euro voor een looptijd van 60 dagen.

Heb je echter een negatieve BKR codering dan kan je vaak nog steeds een spoedlening krijgen omdat deze aanbieders vaak een eigen beoordeling systeem hebben.

Een Minilening aanvragen zonder BKR toetsing >>

saldodipje banner

Beste Kredietverstrekker om een klein bedrag te lenen

Om het jou gemakkelijker te maken hebben wij in het onderstaande overzicht de beste kredietverstrekker om een klein bedrag te lenen voor je verzameld waar je veilig en snel kleine bedragen kunt lenen:

Kredietverstrekker Type Lening Bedrag in euro’s Looptijd BKR check?
Saldodipje Minilening 100 – 1500 15 – 62 dagen Nee
Nederlandse Kredietmaatschappij Minilening 5000 – 150000 1 – 120 maanden Ja
A-Krediet Persoonlijke Lening/Doorlopend Krediet Vanaf 2500 2 tot 5 jaar Ja
Kredietgroep Persoonlijke Lening/Doorlopend Krediet 2500 -75000 6 – 180 maanden Ja

a-krediet banner 728Beste kredietverstrekker om een klein bedrag te lenen

error: Content is protected !!