Minilening: Vandaag extra geld gestort

geld lenen kost geld

Voorheen was het mogelijk om uw beltegoed om te zetten in geld wat binnen enkele uren op uw rekening werd gestort. Tegenwoordig zijn er andere manieren als u vandaag extra geld nodig heeft omdat bijvoorbeeld uw wasmachine stuk is gegaan. Bij Saldodipje kunt u vanaf €100 tot €800 lenen zonder BKR toetsing en het geld wordt vaak binnen 24 uur op uw rekening gestort. Wilt u iets meer lenen dan is A-krediet ook een goede optie voor een minilening.

Vandaag nog uw minilening ontvangen?

Als u vandaag extra geld op uw bankrekening gestort wilt hebben dan ging dat vrij makkelijk met uw beltegoed. Dit ging dan om kleine bedragen van €20 tot een tientje, maar zoals gezegd is deze aanbieder gestopt met deze minilening.
vandaag extra geld minilening
Vandaag uw minilening ontvangen wordt lastig maar is morgen ook snel genoeg?
U leent een klein bedrag en betaalt deze minilening in maximaal 45 dagen weer terug. Handig voor als u even krap zit en extra geld nodig heeft.

Snel geld lenen: Minilening

Een minilening is dus niets anders dan een gewone lening maar dan voor een klein bedrag. Bij de gewone bank kunt u niet terecht als u €100 of €200 wilt lenen. Mensen vragen dan al gauw aan familie of vrienden om geld.

Dat is dus niet meer nodig nu Ferratum ook minileningen verstrekt. En het mooiste is dat u de volgende dag al over uw geld kunt beschikken.
Omdat het om een klein bedrag gaat tot maximaal 1500 Euro lenen, wordt er geen BKR toetsing gedaan. Handig voor als u nergens anders terecht kunt om snel een klein bedrag te lenen. Leen echter alleen maar als u ook zeker weet dat u de lening kunt terug betalen. Hoe een minilening van Ferratum werkt leest u hier.

saldodipje 728 banner

saldodipje banner

Vandaag nog extra geld, een minilening aanvragen?

Afhankelijk van uw bank kunt u dus binnen 24 uur het gewenste bedrag op uw rekening krijgen. Het bedrag zal na goedkeuring van uw aanvraag op werkdagen snel worden overgemaakt zodat u snel over uw geld kunt beschikken.

Extra geld door meer over te houden per maand

Het klinkt simpel maar u kunt natuurlijk ook extra geld overhouden door uw vaste lasten te verlagen. Bekend van het TV programma “Een dubbeltje op zijn kant” is de website Sloop de crisis. Zij bieden de mogelijkheid om direct kosten te besparen door te besparen op uw telefoonkosten, internetkosten en uw gas en licht kosten. Op deze manier houdt u ook extra geld over en hoeft u geen minilening af te sluiten.
Want ook hier geldt:
snel extra geld

error: Content is protected !!