Geld sparen met de hoogste rente

De spaarrente is historisch laag en u krijgt nauwelijks nog rente uitgekeerd. Het rendement is vrijwel 0 als u geld op een ouderwetse spaarrekening stort bij de reguliere bank. Tijd om eens te kijken welke opties er zijn, want u wilt toch ook de hoogste rente? Uiteraard is de hoogste spaarrente de beste optie en daarvoor moet u niet bij uw eigen bank zijn!

Geld sparen met de hoogste rente

Een veel gehoorde uitspraak is: “U zult een keuze moeten maken tussen sparen of beleggen als u nog iets van rendement wilt behalen”. Ook een spaardeposito waarbij u het geld voor langere tijd vastzet geeft geen hoge rente meer. Maar er zijn alternatieven.
hoogste rente
Wat dacht u van investeren? Het levert meer rendement op dan de hoogste rente op de spaarrekening en u kunt zelf kiezen hoeveel risico u wilt nemen. Het is de nieuwe manier van sparen. Het is goed om deze optie eens te bekijken, er over na te denken en de mogelijkheden te overwegen. Maar eerst zorgen dat u er meer over te weten komt. Slim investeren is van groot belang als u voor een vorm van sparen of eigenlijk investeren gaat kiezen.

Lendico: het nieuwe sparen of investeren

In plaats van uw spaargeld op een bankrekening te zetten kunt u er meer rendement uit halen zonder dat u veel risico loopt. De spaarders van vroeger zijn de investeerders van nu. Lendico is een online kredietmarktplaats waar kredietnemers en investeerders (u als spaarder) met elkaar in contact komen. Het is een soort van crowdlending platform.
Grote kans dat u hier nog nooit van gehoord heeft en ik zal u uitleggen hoe het werkt.

DNKM banner

Stel iemand wilt een nieuwe badkamer dan kan hij bij Lendico terecht voor een lening. In plaats van dat hij direct het geld krijgt wordt er een nieuw project aangemaakt. Het risico van deze lening wordt ingeschat door Lendico en investeerders (u als spaarder) kunnen inschrijven op het project. Dat kan al vanaf een bedrag van €100,-

Dus meerdere particulieren lenen geld aan deze persoon zodat hij zijn badkamer kan realiseren. Niet alleen particulieren kunnen bij Lendico geld lenen ook bedrijven komen hier voor een krediet.

Met kredieten kunnen interessante rendementen worden behaald bij Lendico en investeren is meer dan de moeite waard. Het Lendico proces is geheel veilig, erg eenvoudig en efficiënt, zodat u uw voordelen gaat behalen. Iedere maand wordt de betaling automatisch geregeld en zo kunt u per maand een goed overzicht houden van uw rendement.

Iedereen met spaargeld kan investeerder worden bij Lendico. U profiteert van aantrekkelijke rentes, geen verborgen kosten en alles is eenvoudig online aan te vragen. De lage kosten kunnen gegarandeerd worden doordat alles online afgehandeld wordt. De rente die betaald wordt door de geldlener, wordt door Lendico meteen doorgegeven aan de investeerders die de lening hebben gefinancierd. Hoge rendementen gelden daardoor voor investeerders en particulieren en ZZP’ers en MKB’ers betalen lagere rentes voor hun lening.

saldodipje banner

Geld sparen met de hoogste rente: Wat gaat u kiezen?

Veel mensen kennen het niet, maar investeren bij Lendico is een goede vervanging voor de klassieke spaarrekening waarop u nauwelijks nog rente krijgt. U heeft altijd de optie om het eens te proberen met een klein bedrag. Het is ook aan te raden uw investering te verdelen over meerdere projecten.

Lijkt het u wat? Op de website van Lendico kunt u bekijken wat uw mogelijkheden zijn en dan de keuze maken om het zelf te ervaren. U weet van te voren hoeveel rente u krijgt als u geld gaat investeren bij Lendico. Als u namelijk spaargeld hebt wat u langer kunt missen dan kunt u nu gaan sparen met de hoogste rente en dan laat u uw spaargeld tenminste groeien.

DNKM banner
error: Content is protected !!