Wees voorzichtig met geld lenen zonder BKR

geld lenen kost geld

Het is belangrijk dat je voorzichtig bent met geld lenen zonder BKR. Als je problemen hebt om een lening af te sluiten dan is het aantrekkelijk om in Google te zoeken op “lenen zonder BKR”. Echter je moet je afvragen of een nieuwe lening de oplossing is van je geldproblemen. Het kost je hoe dan ook altijd meer geld, maar wat is voor jou een goede optie? Denk er eens goed over na en wees voorzichtig als je geld wilt lenen zonder BKR check. Lees onze tips.

Malafide aanbieders, geld lenen zonder BKR

Je vaste lasten verlagen en hierdoor meer geld overhouden, dat klinkt natuurlijk interessant. Je zou eens kunnen denken aan sloopdecrisis.nl van het televisie programma ‘een dubbeltje op zijn kant’. Door bijvoorbeeld over te stappen op een andere energie aanbieder en door dure abonnementen op te zeggen kun je geld besparen.

Denk er ook eens aan om met je huurbaas in overleg te gaan en te vragen of hij bereid is de huur te verlagen en je tegemoet te komen. Totdat het financieel weer wat beter met je gaat. Hierdoor kun je er al voor zorgen dat je niet meteen geld hoeft te lenen.
geld lenen zonder bkr
Als je namelijk wel geld moet lenen, is de kans groot dat je bij malafide aanbieders terecht komt. Zeker wanneer je zoekt op geld lenen zonder BKR. Het zou zonde zijn als je teveel moet betalen en hierdoor nog verder in de problemen komt. Daarom is het goed om eerst te bekijken welke opties er zijn zonder dat je nog meer kosten krijgt. Extra kosten die ervoor zorgen dat je nog verder in geldproblemen geraakt.

saldodipje banner

Oplossing voor geld lenen zonder BKR

Er is een oplossing als je nog niet wilt kiezen voor geld lenen zonder BKR. Je kunt namelijk een bestaande lening oversluiten, dit kan ook een oplossing zijn. Het zou kunnen zijn dat je meerdere leningen hebt, dan kun je alles oversluiten naar één nieuwe lening. Er kan daardoor al veel geld bespaard worden. Je weet dan voor jezelf welk bedrag je hebt geleend, hoeveel rente je moet betalen en waar je aan toe bent.

Niet meer meerdere aanbieders, verschillende prijzen en verschillende afspraken. Vanaf nu alle leningen bij elkaar en dat kan als je je lening over gaat sluiten. Ben daarom extra voorzichtig met geld lenen zonder BKR. Er zijn zoals je kunt lezen ook andere oplossingen waar je over na kunt denken. Vergelijk aanbieders en bespaar geld.

leningennl 320 banner

saldodipje banner

Geld lenen zonder BKR: Doen of niet?

Als je geen geld hoeft te lenen en het anders kunt oplossen, dan is het advies om geen geld te lenen zonder BKR. Je kunt hierdoor namelijk alleen maar meer geldproblemen krijgen, want geld lenen gaat je altijd geld kosten. Denk aan het bedrag dat je leent, er moet rente over betaald worden en je moet je aan de voorwaarden kunnen houden. Kun je dat niet? Dan is de kans groot dat je nog meer geld moet betalen (als boete).

Probeer daarom naar alternatieven te zoeken en durf vrienden en familie om hulp te vragen als je er niet uit komt, wellicht kunnen zij tijdelijk bijspringen. Houd je aan je afspraken die je samen maakt over het terugbetalen van de lening, zodat de relatie niet onder druk komt te staan.

error: Content is protected !!