Snel geld lenen zonder gedoe

geld lenen kost geld

Je kent ze wel, situaties waarin je onverwacht extra geld nodig hebt. De auto gaat stuk, je laptop wordt gestolen, de koelkast houdt ermee op of er valt een forse energierekening op de mat. De kosten van dit soort financiële verrassingen kunnen flink oplopen en je hebt niet altijd de middelen voorhanden om meteen te kunnen betalen. Dat hoeft niet erg te zijn, maar als je echt snel cash nodig hebt, dan heb je een probleem. Geld lenen kan dan een oplossing bieden. Maar kun je ergens snel geld lenen zonder gedoe? Jazeker, dat kan.
makkelijk snel geld lenen zonder gedoe

Negatieve BKR registratie en toch snel geld lenen zonder gedoe?

Ook als je een negatieve BKR registratie hebt kun je zonder veel gedoe geld lenen. Normaal gesproken gaat aan een lening een BKR toetsing vooraf. Als je een negatieve BKR registratie hebt, dan is de kans klein dat je geld kunt lenen.

Gelukkig bestaan er ook aanbieders van leningen die niet toetsen via het BKR. Ferratum en Saldodipje zijn partijen met een eigen toetsingssysteem. Dit hebben zij ontwikkeld, omdat ze het niet eerlijk vinden dat je jarenlang hinder blijft ondervinden van een negatieve registratie uit het verleden. In plaats daarvan toetsen ze jouw kredietwaardigheid op basis van je huidige financiële situatie.

saldodipje 728 banner

Hoeveel kun je lenen?

Ferratum is een aanbieder die is gespecialiseerd in kleine leningen. Ze bieden bijvoorbeeld minileningen aan, voor wie snel een klein bedrag wil lenen. Een minilening kan voor een bedrag van minimaal 100 euro en maximaal 1500 euro worden afgesloten. De leentermijnen variëren van 15 tot 62 dagen.

Snel online lening regelen

Als je denkt dat geld lenen gedoe met zich meebrengt, dan ken je het gemak van online een geld lening afsluiten nog niet. Je doet de aanvraag geheel online en als uit de toetsing blijkt dat je in aanmerking komt voor de gewenste lening, dan kun je al snel beschikken over het bedrag.

Heel anders dan lenen via een bank dus, waar je soms weken op je lening moet wachten. Dit is vooral vervelend als je direct geld nodig hebt binnen 24 uur. Leen geld dus eenvoudig en snel online.

leningennl 320 banner

Wanneer extra lenen?

Er zijn diverse situaties waarin je wel wat extra geld kunt gebruiken. Ben je bijvoorbeeld voor je werk afhankelijk van je computer of auto? Dan moet je deze zo snel mogelijk kunnen laten repareren of vervangen. Ook sommige apparaten in huis kun je moeilijk missen, zoals een koelkast of wasmachine. Als je dan eerst moet wachten tot je salaris wordt gestort kun je voor vervelende situaties komen te staan.

saldodipje banner

Er zijn echter ook leukere redenen om extra geld nodig te hebben. Misschien wil je een feest organiseren of heb je een groot cadeau nodig. Misschien wil je op vakantie wat extra te besteden hebben, maar komt je loon pas na de vakantie binnen. In dit soort gevallen kan een kleine lening uitkomst bieden. Je kunt dan meteen betalen voor wat je nodig hebt en zodra je loon is overgemaakt betaal je de lening gewoon terug.

Geld lenen kost geld

Bedenk altijd goed dat je voor een lening ook rente moet betalen. Echter, bij het lenen van dit soort vrij kleine bedragen en voor een korte periode vallen de extra kosten vaak mee. Dat is nog eens echt snel geld lenen zonder gedoe.

error: Content is protected !!