Geld lenen bij de Rabobank

geld lenen kost geld

De Rabobank is een van de bekendere banken in Nederland. Geld lenen bij de Rabobank staat gelijk aan een vertrouwde bank, u betaalt een wat hogere rente en u kunt terecht bij veel kantoren in Nederland met uw vragen. Maar geld lenen bij de Rabobank heeft voordelen.

Wie is de Rabobank?

De Rabobank heeft 28.000 medewerkers in dienst, verspreidt over 147 zelfstandige lokale kantoren. In totaal telt de Rabobank meer dan 1.000 vestigingen en bestaan er ruim 3.000 geldautomaten van de Rabobank.
geld lenen bij de rabobank

Geld lenen bij de Rabobank

Als u geld leent bij de Rabobank dan betaalt u misschien wel een hogere rente maar u weet wel zeker dat u de lening kunt terugbetalen. Geld lenen bij de Rabobank gebeurt verantwoord en heeft voordelen. Zo krijgt u persoonlijk advies over de juiste leenvorm en kunt u altijd tussentijds boetevrij extra aflossen. Een ander voordeel van geld lenen bij de Rabobank is dat de lening wordt kwijtgescholden mocht u komen te overlijden. Dus ondanks de wat hogere rente krijgt u extra flexibiliteit bij het afsluiten en afbetalen van de lening.
De Rabobank vindt dat een geldlening geen blok aan uw been moet worden en daarom kan geld lenen bij de Rabobank voor u de juiste keuze zijn.

saldodipje banner

Welke leningen heeft de Rabobank

De Rabobank biedt 6 verschillende leningen aan. Hieronder worden de leningen van de Rabobank kort besproken.

 • Rood staan op een betaalrekening

  . U ontvangt extra financiƫle ruimte op uw betaalrekening en u betaalt alleen rente als u daadwerkelijk rood staat. U kunt rood staan tot maximaal uw netto inkomen per maand. Dit is een zeer flexibele lening met een hoge rente van 12,9%. Ook voor studenten

 • Krediet op Rabocard

  . Deze leenvorm is een creditcard. U kunt gespreid terugbetalen, heeft extra financiƫle ruimte op uw creditcard en u kunt de credit overal gebruiken.

 • Rabo HuisVoordeel Krediet

  . Dit is een doorlopend krediet speciaal voor huiseigenaren. Het bestedingsdoel is vrij en u betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag.

 • Doorlopend Krediet

  . Het doorlopend krediet is net als andere doorlopende kredieten. Er bestaat een variabele looptijd, de rente staat niet vast en is geschikt voor mensen die bijvoorbeeld gaan verbouwen.

 • Persoonlijke Lening

  . De persoonlijke lening is geschikt voor mensen die een eenmalige aankoop doen zoals een auto kopen. De persoonlijke lening van de Rabobank staat gelijk aan andere persoonlijke leningen.

 • Hypotheekkrediet

  . Met de hypothecaire lening van de Rabobank profiteert u van overwaarde en een gunstige rente t.o.v. kredieten zonder onderpand.

error: Content is protected !!