Snel geld lenen zonder BKR toetsing?

geld lenen kost geld

Consumenten zijn altijd geïnteresseerd in manieren die snel geld lenen mogelijk maken. Logisch ook. Hoe vervelend is het als u ontdekt dat u geen geld meer op uw rekening heeft staan? Dan heeft u snel geld nodig om in ieder geval uw boodschappen te kunnen doen. Maar, is het wel mogelijk om in zo’n korte tijd een lening af te sluiten? En waar kunt u dan terecht als u snel geld nodig heeft? En wordt er altijd een BKR toetsing gedaan? Snel geld lenen zonder BKR toetsing is wel mogelijk in sommige gevallen en ik zal u uitleggen hoe.

saldodipje 728 banner

Is snel geld lenen in 10 minuten mogelijk?

Als u in het verleden snel geld nodig had dan kon u dat voorheen binnen 10 minuten lenen en werd het op uw rekening bijgeschreven. In de vorm van een minilening of een SMS lening was dit mogelijk. Zo kon u bijvoorbeeld met uw mobiel een lening aan vragen en het geld ook daadwerkelijk binnen 10 minuten op uw rekening ontvangen. Deze verstrekkers zijn inmiddels gestopt met snel geld lenen binnen 10 minuten.
snel geld lenen zonder bkr toetsing
Binnen 10 minuten geld lenen en daadwerkelijk op de rekening ontvangen is dan ook helaas niet meer mogelijk.
Wat wel kan is een minilening aanvragen en bij akkoord het geld binnen 24 uur op uw rekening.
Dit is overigens niet te verwarren met binnen 10 minuten een lening aanvragen, dat kan natuurlijk wel als u snel geld nodig heeft met een minilening van Ferratum.

saldodipje banner

Snel geld lenen zonder BKR toetsing

Vaak wordt gedacht dat geld lenen zonder BKR toetsing niet mogelijk is. Zo is het een misverstand dat er altijd een BKR toetsing plaats vindt als u snel geld nodig heeft. Ook de verstrekkers van minileningen en flitskredieten zijn verplicht om ervoor te zorgen dat het geld lenen op verantwoorde wijze gebeurd.

Een van de weinige aanbieders waar u een klein bedrag kunt lenen zonder BKR toetsing is Ferratum. Zij hebben hun eigen systeem ontwikkeld om ervoor te zorgen dat u verantwoord geld kunt lenen. De AFM (Autoriteit Financiële Markten) waarschuwt op haar website voor malafide aanbieders.

Als u meer wilt weten over wat het BKR nu exact doet, raden wij u aan om onderstaand filmpje te bekijken. Snel geld lenen zonder BKR toetsing ligt dus niet aan het BKR zelf, maar veel meer aan de banken of kredietverstrekkers die u hebben aangemeld.

Andere opties voor als u snel geld nodig heeft

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen is het niet meer mogelijk om onder de Nederlandse regels een lening af te sluiten en binnen 10 minuten geld lenen mogelijk te maken. Maar welke mogelijkheden zijn er dan nog wel als u snel geld nodig heeft?

saldodipje banner

U kunt natuurlijk altijd aan vrienden of familie vragen en een onderhandse lening afsluiten. Maar als een onderhandse geldlening niet kan dan kunt u dus wel online geld lenen bij bijvoorbeeld Saldodipje of De Nederlands Kredietmaatschappij.

Via het digitale aanvraag formulier kunt u in korte tijd uw lening aanvragen. Vaak hoort u nog dezelfde dag of geld lenen mogelijk is voor u. Binnen 10 minuten geld lenen en bijschrijven op uw rekening is helaas niet meer mogelijk. Maar u kunt dus wel snel uw lening aanvragen als u snel geld nodig heeft.

error: Content is protected !!