1000 euro lenen zonder BKR toetsing

geld lenen kost geld

Het kan altijd een keer voorkomen dat je te maken krijgt met onverwachte kosten, maar even geen geld hebt om het probleem op te lossen. Een apparaat, zoals een wasmachine of dure laptop, kan stukgaan. De auto kan schade hebben of je fiets wordt weer eens gestolen. Dit soort financiële tegenslagen zijn sowieso al erg vervelend, maar als je geen geld hebt om deze essentiële zaken te repareren of vervangen, dan heb je een probleem. Een oplossing is dan om een klein bedrag te lenen, bijvoorbeeld 1000 euro. En het mooie is: je kunt ook 1000 euro lenen zonder BKR toetsing.

saldodipje 728 banner

Hoe kun je 1000 euro lenen zonder BKR toetsing?

Als je een negatieve BKR registratie hebt, dan kan het erg lastig zijn om geld te lenen of een abonnement af te sluiten. Het BKR (Bureau Krediet Registratie) houdt betalingsachterstanden bij. Als je een keer schulden hebt gemaakt, ook al is dit lang geleden, dan kun je hier nu nog hinder van ondervinden.

Aanbieders van kleine leningen zoals Ferratum en Saldodipje vinden dit niet eerlijk. Daarom hebben zij een eigen toetsingssysteem ontwikkeld dat kijkt naar je huidige financiële situatie. Als jouw situatie in orde is, dan kun je bij deze partijen gewoon geld lenen. Hier komt dus geen toetsing bij het BKR aan te pas.
1000 euro lenen zonder bkr toetsing codering

Snel 1000 euro lenen

Zoals gezegd kun je voor financiële verrassingen komen te staan en moeten de bijkomende problemen vaak snel worden verholpen. Dan is het wel zo fijn als je snel geld kunt lenen. Bij een bank kan het al snel weken duren voordat een kleine lening is geregeld.

Online kun je veel gemakkelijker en sneller een minilening aanvragen. De hele aanvraag verloopt online en je kunt al veel sneller over het geld beschikken. Je hoeft alleen je gegevens en een geldig identiteitsbewijs bij de hand te houden en het is zo geregeld. Als op basis van het scoringssysteem wordt bepaald dat je het gekozen bedrag mag lenen, dan staat het geld binnen 24 uur op je rekening!

DNKM banner

Ander bedrag lenen

Misschien heb je niet genoeg aan 1000 euro en wil je wat meer lenen. Of heb je juist al genoeg aan een kleiner bedrag. Dat is geen probleem, je kunt natuurlijk ook andere bedragen lenen. Zo zijn er minileningen van minimaal 100 euro en maximaal 800 euro. Ideaal voor onverwachte, maar relatief kleine uitgaven. Of voor een fijne vakantie. De termijn van deze leningen kan 15, 30 of 45 dagen zijn.

De lening van 1000 euro valt dus niet onder de minilening. De reguliere leningen kunnen gaan om bedragen tussen de 600 en 1500 euro. De termijn is dan 62 dagen en op de helft hiervan betaal je al een deel van het geleende bedrag terug. De rest voldoe je aan het einde van de lening.

Rente en kosten

‘Geld lenen kost geld’ is de uitspraak. Voor een lening betaal je bijna altijd een rente of andere vergoeding. Voor alle leningen bij Ferratum en Saldodipje geldt een jaarlijks kostenpercentage van 13,99%. Daarnaast wordt een kleine extra vergoeding in rekening gebracht die afhangt van het geleende bedrag.

Het rentepercentage voor dit soort leningen is dus relatief hoog, maar de absolute kosten vallen mee doordat je maar een klein bedrag leent voor een korte tijd. De precieze kosten worden altijd duidelijk vermeld, dus je weet vooraf altijd precies wat je uiteindelijk betaalt. Dat is wel zo helder en overzichtelijk.

saldodipje banner

Het afsluiten van een kleine lening, zoals 1000 euro lenen zonder BKR toetsing, is dus gemakkelijk geregeld en hoeft niet veel te kosten. En ondertussen ben je mooi verlost van je tijdelijke financiële problemen.

geld lenen kost geld

error: Content is protected !!