Slim geld lenen en besparen op een lening

geld lenen kost geld

Slim geld lenen kan! Soms is het gewoon prettig om gebruik te maken van wat extra geld zonder dat dit van je spaarrekening afkomstig is. Geld dat je kunt gebruiken om bijvoorbeeld een nieuwe wasmachine, tweedehands auto of een kleine verbouwing te kunnen bekostigen. Slim geld lenen begint bij het vergelijken van de aanbieders. Geld lenen kan heel eenvoudig via één van de grootste kredietbemiddelaars genaamd Becam.
slim geld lenen

Online een persoonlijke lening afsluiten

Bij Becam kun je een persoonlijke lening afsluiten vanaf een rente van 3,9 procent. Dit is momenteel de laagste rente en deze staat de gehele looptijd van de lening vast. Geld lenen bij Becam is dus niet alleen slim maar ook nog eens verantwoord.

Via de website van deze kredietbemiddelaar kun je eenvoudig verschillende goedkope leningen vergelijken. Hierdoor kan je zelfstandig een passende en gunstige lening afsluiten. Het afsluiten van een lening kan volledig online gebeuren, je hoeft er dus niet de deur voor uit en al zeker geen moeilijke gesprekken te voeren.

DNKM banner

Jij bepaalt zelf

Het mooie van deze constructie is dat je tijdens het afsluiten van een persoonlijke lening alles zelf in de hand hebt. Zo bepaal jij zelf de hoogte van je lening en de leningvorm. Ook de maandtermijn en de bank of kredietverstrekker heb je voor het uitkiezen. Daarbij worden geen extra kosten in rekening gebracht zoals afsluitkosten en bemiddelingskosten.

Execution only

Wil jij op deze manier een persoonlijke lening afsluiten dan hoef je geen rompslomp te verwachten. Er worden enkel en alleen gespecialiseerde consumptief kredietbanken vergeleken zonder extra advies. Je krijgt op deze manier de lening met de laagste rente. Dat betekent wel dat jijzelf al enige ervaring dient te hebben met het lenen van geld of daar voldoende kennis over dient te bezitten. Deze manier van lenen noemt men execution only.

Doorlopend krediet of persoonlijke lening

Bij execution only kun je kiezen uit twee leningvormen. Het doorlopend krediet en de persoonlijke lening. De meeste klanten kiezen voor een persoonlijke lening omdat deze vorm meer zekerheid biedt en de laagste rente heeft. Je weet exact waar je aan toe bent omdat deze rente vast staat gedurende de hele looptijd van de lening.

saldodipje banner

Bij een doorlopend krediet heb je een variabele looptijd maar ook een variabele rente. De afgeloste bedragen kan je later ook weer opnemen tot aan de kredietlimiet. Heb je langdurig geld nodig of geld voor een onbepaalde tijd, dan is het kiezen voor een doorlopend krediet een betere optie.

Slim lenen doe je door te vergelijken

Slim geld lenen doe je door kritisch te kijken naar de mogelijkheden. Let hierbij goed op de looptijd en andere voorwaarden die horen bij de desbetreffende lening. De rente van je lening bepaalt uiteindelijk de prijs. Hoe lager de rente, des te goedkoper de lening. Geld lenen kost altijd geld, maar als je slim leent kun je ook op een lening geld besparen.
geld lenen kost geld

error: Content is protected !!